fbpx

Dobrodošli u Naš Program Lojalnosti!

Otkrijte brojne pogodnosti našeg programa lojalnosti i započnite danas sa prikupljanjem i iskorišćavanjem bodova. Kao cenjeni partner, želimo da vas nagradimo za vašu posvećenost i podršku. U nastavku ćete pronaći pregled kako naš program funkcioniše i kako možete iskoristiti zarađene bodove za ekskluzivne nagrade.

Zarađivati Bodova

Bodove možete zarađivati izvršavanjem različitih aktivnosti. Svaka porudžbina naših proizvoda automatski dodaje bodove na vaš nalog.

Pored toga, možete dodatno zaraditi bodove tako što ćete nas objaviti na društvenim mrežama, naše proizvode uključiti u setove za poklone, staviti nas na kartu pića i još mnogo toga. Za neke akcije tražimo od vas da nam pošaljete dokaze u vidu fotografija, što je lako moguće putem dugmeta uz odgovarajuću akciju. Naš tim će pregledati vašu dostavu i ažurirati vaše bodove čim se potvrde.

Kako zaraditi bodove?

Sakupite svoje bodove

Popunite podatke i priložite slike za bodove.

  Iskorišćavanje Bodova

  Da biste iskoristili bodove, kliknite na dugme ispod kako biste otišli na naš korisnički portal. Prijavite se sa svojim podacima i pregledajte svoj trenutni saldo bodova, kao i dostupne nagrade. Cenimo vašu posvećenost i nadamo se da će naš program lojalnosti dodatno obogatiti vaše iskustvo sa nama.

  (Primer)

  Come back again

  You must be over 18 to preview our website

  Budite u toku sa našim događajima i promocije

  Prijavite se za naš newsletter

  Da li ste stariji od 18 godina?